Sony Ericsson Xperia X10 mini valt in de prijzen
Augustus 2010 - Sony Ericsson Xperia X10 mini wint Award
Sony Ericsson is vereerd te kunnen melden dat de Sony Ericsson Xperia™ X10 mini de “European Mobile Phone 2010-2011 Award” van de European Imaging and Sound Association (EISA*) heeft gewonnen. De Sony Ericsson Xperia™ X10 mini ontving de award om haar unieke combinatie van compact formaat en uitmuntende prestaties, met een allesomvattend aantal functies. De benoeming onderstreept Sony Ericsson's overtuiging om met de Sony Ericsson Xperia™ serie een aanbod van smartphones te leveren die geoptimaliseerd zijn voor communicatie en entertainment.

X10 Award 2010Redacteurs van 50 Europese vakbladen verkozen de Sony Ericsson Xperia™ X10 mini tot hun favoriete mobiele telefoon. Zij legden de nadruk op de stijl, het design, de functies en de gemakkelijke manier waarop het toestel met één hand gebruikt kan worden om te communiceren. Dit recente eerbetoon volgt de eerdere erkenning van de Sony Ericsson Xperia™ X10 mini met de prestigieuze Red Dot Product Design Award 2010.

Sony Ericsson X10 miniHet officiële citaat voor de award van de EISA jury: "De Xperia X10 mini van Sony Ericsson is een erg kleine en stijlvolle mobiele telefoon. Desalniettemin levert het uitmuntende prestaties met een allesomvattend aantal functies zoals GPS, Wi-Fi, 3G en een 5 megapixel camera met flitser. De telefoon draait op het Android platform en biedt gebruikers alle voordelen van een veel groter toestel, ondanks dat de grootte van haar touchscreen slechts 6,48 cm (2,55 inch) is. Het compacte formaat, bescheiden gewicht en verscheidenheid aan levendig gekleurde covers maken het toestel perfect om het schone geslacht voor te stellen aan de smartphone technologie."