de gsm providers in nederland

Alle Gsm providers die actief zijn op de Nederlandse telecommarkt.

KPN
KPNKpn Mobiel telecommunicatie heeft het dagelijks leven veranderd. De grenzen tussen werk en privť zijn vervaagd. De mobiele 'telefoon' is nu een multifunctioneel toestel, waarmee je de mensen en de informatie kunt bereiken die belangrijk voor je zijn, ongeacht het tijdstip en de locatie. KPN biedt een breed pakket aan mobiele communicatie-, informatie-, amusements- en commerciŽle diensten. Met het aanbod van UMTS-diensten loopt KPN voorop in Europa.
> KPN contactgegevensTELFORT
TelfortTelfort biedt mobiele telecommunicatie producten en diensten aan voor alle inwoners van Nederland. Door het Nederlandse karakter kan Telfort snel inspelen op lokale wensen van klanten. Het netwerk van Telfort behoort tot de beste van Nederland. Telfort heeft landelijke dekking voor GSM en vanaf zomer 2005 ook een landelijk dekkend netwerk voor mobiel breedband. De kwaliteit en bereikbaarheid (99,2 procent van de Nederlandse bevolking) behoren tot de beste in Nederland. Dat wordt ook bevestigd door onafhankelijk onderzoek, onder meer in samenwerking met de Consumentenbond. De huidige GSM- en GPRS-technologie bieden volop mogelijkheden voor nieuwe diensten.
> Telfort contactgegevensVODAFONE
VodafoneVodafone houdt zich bezig met mobiele telecommunicatie. Een manier van communiceren die grote gevolgen heeft op economisch en sociaal vlak. Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel meer dan 165 miljoen klanten in vijf continenten.
> Vodafone contactgegevensT-MOBILE
T-MobileT-Mobile is vooral bekend als succesvolle aanbieder van mobiele communicatie producten en diensten op basis van GSM/GPRS technologie, zoals mobiele telefonie, MMS diensten en Wireless Office oplossingen. Daarnaast is T-Mobile voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen en technologieën. T-Mobile is wereldwijd een van de grootste aanbieders van draadloze breedbandinternettoegang (Wi-Fi) in openbare gelegenheden. Wi-Fi biedt gebruikers toegang tot internet op publieke locaties zoals ze thuis of op kantoor gewend zijn.
> T-Mobile contactgegevensDEBITEL
DebitelDebitel Nederland is de grootste onafhankelijke telecomprovider in Nederland. Bij Debitel heeft u een ruime keuze uit abonnementen en gerelateerde telecomdiensten tegen aantrekkelijk geprijsde tarieven. Debitel heeft geen eigen netwerk, maar werkt samen met de kwaliteitsnetwerken KPN, Vodafone en Telfort.
> Debitel contactgegevensBEN
Ben Ben maakt communicatie in het dagelijks leven plezieriger en gemakkelijker. Door eenvoudige en relevante diensten aan te bieden die de klanten helpen beter met elkaar te communiceren en contact met elkaar te houden. Ben heeft een eigen filosofie. Omdat communicatie tussen mensen meer is dan simpelweg bellen. En dat er in de toekomst nog andere manieren zullen komen om met elkaar te communiceren.
> Ben contactgegevens