Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Mobiel internet

Mobiel internettenInternet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Was het altijd eerder de PC waarop werd gesurft op het wijde web, vandaag de dag is de mobiele telefoon of tablet steeds meer in beeld om te surfen. Steeds meer nieuwe telefoon toestellen zijn geschikt om mee te internetten. Niet dat, dat dan gelijk kan, je hebt wel een apart abonnement hiervoor nodig. Deze internet abonnementen zijn de afgelopen tijd behoorlijk in prijs gedaald, waardoor het voor meer mensen interessant kan zijn een dergelijk abonnement te nemen. De verwachting is dat binnen nu en een paar jaar mobiel internetten per telefoon de normaalste zaak van de wereld zal zijn.

Het gemak van internet op je mobiele telefoon

Waarvoor is mobiel internet nu makkelijk? Bekijk startpagina.nl eens goed. Het internet op met je mobiel De meeste sites hebben tegenwoordig ook een versie voor telefoons en tablets. Verschillende mobiele diensten worden hierop aangeboden zoals, het laatste nieuws, beursnieuws, uitgaanstips, filmtips, maar ook fun zoals het bekijken van video’s op bijvoorbeeld Youtube en het spelen van games behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan het ook handig zijn in het dagelijks leven. Je bankzaken zijn overal te regelen, het ontvangen en versturen van e-mail,of even snel de laatste verkeersinformatie bekijken, en wat te denken van buienradar raadplegen of dat fietstochtje van vanmiddag wel door kan gaan. Zo zijn er legio voorbeelden te noemen waarbij mobiel internet een steeds belangrijkere rol gaat spelen.

Wat kost mobiel internetten?

Welk abonnement moeten we nu hebben als beginnend mobiele surfer?
Net als bij een gewoon mobiel abonnement ligt dit natuurlijk aan de gebruiker. Voor minder dan 10,00 euro per maand zijn er al abonnementen met onbeperkt internet. Daarnaast zijn er abonnementen waarbij je betaalt voor het aantal MB’s of minuten dat je online bent. Ook hier geldt, bedenk eerst waarvoor je mobiel internet nodig bent en gebruikt. Daarna is het kijk en vergelijk en een keuze maken.

Dossier Mobiel Internet:

(advertentie)