Kinder mobieltje telefoon voor kinderenKinderen steeds vaker eigen mobiel
Steeds vaker hebben jonge kinderen de beschikking over een mobieltje. De reden is meestal dat de ouders dan snel contact kunnen krijgen met hun kroost en andersom. Naast dit gemak is er ook ongemak. Invloed op het belgedrag van zoon of dochterlief is moeilijk en verder is er geen enkele controle wie er met de kinderen belt. Daarnaast kan men zich af vragen of het goed is dat kinderen op jonge leeftijd aan de gsm zijn.

Uw kind altijd te bereiken
Kinder mobieltjesTegenwoordig zijn er mobiele telefoons op de markt die meer uitgerust zijn voor het toezicht houden op de kids. Deze kindermobieltjes hebben naast de bel en sms functies meer in huis. Deze telefoontjes zijn bijvoorbeeld uitgerust met een gps-tracker. Met deze gsp-tracker is het mogelijk om te zien waar je kind uithangt. Een dergelijk systeem zit bijvoorbeeld op de Kidstel telefoontjes. Deze telefoons kunnen de telefoonnummers van vader en moeder worden ingevoerd. Dit kunnen de enige twee nummers zijn op een Kidstel toestel zodat het kind alleen hen kan bellen maar meer telefoonnummers kan ook. Educatieve (woord) spelletjes zorgen voor het nodige vermaak. De maximale speeltijd van de spelletjes kan door de ouders worden ingesteld. Ook is het mogelijk het toestel zo te programmeren dat tijdens bepaalde periodes het toestel niet te gebruiken is, bijvoorbeeld onder schooltijd. Gps-tracker kan worden geactiveerd zonder dat het kind het merkt. Zo is er volledige controle op afstand en het toestel kan automatisch een sms sturen als het kind op een bepaalde bestemming aangekomen is.

Ouders houden de regie
De ouders bepalen met Kidstel de ruimte en toestel kent geen beperkingen. Kidstel is geschikt voor elke provider, beschikt over een beltegoed van . 10,00 en is gebuiksklaar. Kijk voor meer informatie op www.kidstel.nl