Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Review LG telefoons en smartphones

Review LG Optimus F5

De LG Optimus F5 is een nieuwe smartphone met een fraai 4.3-inch IPS-display. Dit toestel beschikt over een 1,2 GHz dual-core processor en een 2.150 mAh batterij. Deze telefoon van LG draait op Android Jelly Bean 4.1. Verder beschikt deze smartphone over tal van handige features die je ook op andere LG-toestellen terugvindt, zoals Quick Memo (hiermee kan je foto’s van een eigen tekst of tekening voorzien), Qslide (dit is een multi-task functie waarmee tekst van binnengekomen berichten in een semi-transparant laagje over video’s wordt getoond) en Safety Care( als je een noodnummer belt, of je gebruikt de telefoon een bepaalde tijd niet, dan wordt er automatisch een bericht met je locatie aan een, door jezelf ingesteld, persoon). De LG Optimus F5 is beschikbaar in de kleuren wit en zwart.

LG Optimus F5
- LG Optimus F5

Afmetingen/ scherm en bediening

Deze smartphone ligt goed in de hand en heeft een gewicht van 110 gram. Met de afmetingen van 12,6 x 6,5 x 0,9 is dit een fraai toestel. De bediening werkt door middel van touchscreen. De LG Optimus F5 is voorzien van twee ingebouwde camera’s. De hoofdcamera heeft een resolutie van 5,0 megapixel. Hiermee kan je foto’s maken en video’s opnemen. Deze camera heeft een flitser, zodat het geen probleem is om foto’s te maken in het donker. De 1,3 megapixel frontcamera kun je weer gebruiken voor videocalls met je vrienden of familie. Dit toestel van LG is uitgerust met een IPS kleurenscherm. IPS staat voor In-Plane Switching en is een zeer innovatieve schermtechnologie die is ontwikkeld door het Japanse Hitachi. Hier zijn de kijkhoeken en de kleurreproductie van displays sterk verbeterd. Het scherm van de Optimus F5 heeft een resolutie van 540 x 960 pixels.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Met de LG Optimus F5 ben je altijd wel bereikbaar. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning aan de meest GSM netwerken van 900, 1800 en 1900MHz. Dankzij 4G en WiFi kan je altijd lekker snel internetten. Ook heeft dit toestel Bluetooth. Natuurlijk kan je met deze telefoon ook sms’en en mms’en. Verder kun je via Google Play ook Whatsapp installeren. Zo kan je gratis berichten sturen naar je contacten. Deze smartphone heeft een standaard 8GB intern flash geheugen. Als je dit te weinig vindt, dan kun je het geheugen makkelijk uitbreiden. Dit kan je doen door een Micro SD-kaart te installeren in het slot.

Multimedia

De LG Optimus ondersteunt een breed scala van audio- en muziekbestandsformaten. Zo kan je dus altijd naar je favoriete muziek luisteren of een film bekijken. Verder kan je ook tal van bekende afbeeldingsformaten openen, zoals JPG, PNG en BMP.

(advertentie)