Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Review HTC telefoons en smartphones

Review HTC One

De HTC One is een van de nieuwste toestellen van HTC. Dit model is begin 2013 op de markt verschenen. Deze smartphone van HTC beschikt over allerlei nieuwe, innovatieve features, zoals een speciaal ontwikkelde ultrapixel camera. Kenmerkend voor de HTC One zijn de Aluminium Unibody en de nieuwe HTC Sense 5 omgeving. Samen met de Android 4.1.2 Jelly Bean zorgt deze voor de besturing. Ook zijn er aan dit toestel nieuwe technieken toegevoegd, zoals HTC Blinkfeed, HTC Zoe en HTC Boomsound. Deze technieken zorgen voor een optimaal gebruikersplezier.HTC One
- HTC One

Afmetingen/ scherm en bediening

De HTC One hoort thuis in de categorie high-end smartphones. Het toestel wordt volledig bediend door het touchscreen en heeft een gewicht van 143 gram en is 13,8 x 6,9 x 1,0 centimeter. Deze smartphone beschikt over een Super LCD3 kleurenscherm met TFT technologie en een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het LCD3 is verglijkbaar met de Super AMOLED LCD technologie. Het pluspunt van deze techniek is, dat afbeeldingen en video’s ook goed zichtbaar zijn in fel licht. Dit high-end toestel van HTC heeft twee ingebouwde camera’s. Met de hoofdcamera, welke een resolutie heeft van 4,0 megapixel, kan je ook video’s opnemen. Dankzij de ingebouwde flitser kan je ook foto’s maken in het donker. De frontcamera is weer geschikt voor videocalls. Deze webcam heeft een resolutie van 2,1 megapixel.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Zoals haast iedere smartphone, ondersteunt de HTC One de GSM 900, 1800 en 1900MHz netwerken. Dankzij de 4G ondersteuning kan je met dit toestel ook nog eens razendsnel internetten en video’s streamen. Als je apps op je smartphone wilt installeren dan kan je dit eenvoudig doen via Google Play of de Android Market. Verder maak je via WiFi weer verbinding met een draadloos netwerk. Dit toestel beschikt over Bluetooth en een USB-poort. Hierdoor kan je hem gemakkelijk aan je pc of laptop koppelen. De HTC One heeft een internet flash geheugen van 32GB. Met een MicroSD-kaart kan je het geheugen weer verder uitbreiden. Zo kan je nog meer data op je telefoon opslaan.

Multimedia

De HTC One ondersteunt haast alle denkbare multimediabestandsformaten. Muziekbestanden als AAC, AAC+, WAV en MP3 speel je probleemloos af. Afbeeldingsformaten als JPEG, PNG, GIF of BMP kun je eenvoudig openen en de videospeler ondersteunt H.263, H.264, AVC en MPEG4. Natuurlijk kun je het aantal ondersteunende bestandsformaten ook weer verder uitbreiden. Dit kan je doen door een andere muziek- of videospeler te installeren.

(advertentie)