Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Review LG telefoons en smartphones

Review LG Optimus G Pro

Met de Optimus G Pro heeft LG een innovatieve smartphone uitgebracht. Dit toestel beschikt over een quad-core processor en een 2GB RAM geheugen. Hierdoor levert deze smartphone supersnelle prestaties. Het mag duidelijk zijn dat de prestaties van dit toestel dus niet onderschat mogen worden.  Verder is Google Now voorgeïnstalleerd op de telefoon. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. De LG Optimus Pro is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

LG Optimus G Pro
- LG Optimus G Pro

Afmetingen/ scherm en bediening

De LG Optimus G Pro heeft een groot en helder True HD IPS+ 5,5-inch scherm. Deze smartphone is redelijk groot en de afmetingen van dit toestel zijn 13,9 x 7,0 x 1,0 centimeter. Je bedient de telefoon door middel van touchscreen. Dit gaat prima, want de Optimus G Pro werkt op het besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean. De Optimus G Pro heeft twee camera’s. De frontcamera heeft een resolutie van 2.0 megapixel en is vooral geschikt voor videogesprekken. De 13.0 megapixel hoofdcamera werkt erg goed. Hiermee kan je scherpe foto’s en videofilmpjes maken. Dankzij de aanwezige flitser is het ook mogelijk om scherpe foto’s in het donker te maken.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Deze smartphone van LG ondersteunt bekende GSM-netwerken als 900, 1800 en 1900MHz. Ook het internet werkt prima. Dit is vooral te danken aan de 4G ondersteuning, waarmee je zelfs kunt streamen. Verder kan je met deze smartphone moeiteloos sms’en of mms’en. Verder kan je een van de polyfone beltonen selecteren, maar je kunt ook kiezen uit een mp3. Ook een trilalarm behoort tot de mogelijkheden. De LG Optimus G Pro beschikt over Bluetooth 2.0. Hiermee kan je eenvoudig data naar andere apparaten overzetten. Dankzij WiFi maak je makkelijk verbinding met het internet. Dit toestel heeft een intern flash geheugen van 32GB, maar dit kan je met een Micro SD-kaart makkelijk uitbreiden.

Multimedia

Met deze telefoon kan je tal van audio- en videoformaten openen. Hieronder vallen onder meer MPEG4, WAV, AAC+ en MP3. Ook voorkomende afbeeldingsformaten als JPG, PNG of BMP worden duidelijk weergegeven. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om nog een andere speler te downloaden, zodat je nog meer bestandsformaten kunt openen.

(advertentie)