Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Review Samsung telefoons en smartphones

Review Samung Galaxy S3

De Samsung Galaxy S3 is een verbeterde versie van de S2. Aan dit model zijn er een aantal features verbeterd, zoals het beeldscherm en de camera. Verder heeft het ontwerp een upgrade gehad. Het ontwerp is geïnspireerd door de natuur en heeft subtiele rondingen. Het beeldscherm beschikt over een krasbestendige display en een 8-megapixel camera. Net zoals bij alle smartphones van Samsung, heeft ook dit toestel een TouchWiz interface. Samsung Galaxy S3
- Samsung Galaxy S3

Afmetingen/ scherm en bediening

De Samsung Galaxy S3 ligt lekker in de hand en heeft een dikte van slechts 8.6 millimeter. De afmetingen van de Samsung Galaxy 3 zijn 13,7 x 7,1 x 0,9 centimeter. Je kunt dus wel zeggen dat deze smartphone zeer compact is. De S3 is verkrijgbaar in het wit, zwart, blauw, bruin, rood en grijs. Ten opzichte van zijn voorganger is het scherm van dit toestel sterk verbeterd. Het beschikt over een 4,8 inch HD Super Amoled display. Het glas is gemaakt van Gorilla Glass en is krasbestendig. Het glas kan dus tegen een stootje en breekt niet gelijk als je de smartphone een keer laat vallen. De 8-megapixel camera is voorzien van een LED-flitser. Hiermee kan je superscherpe foto's maken. Met deze camera behoren vage of bewegende beelden op je foto volkomen tot het verleden. Je nieuwe foto's kan je ook weer meteen delen met je vrienden. Wil je een zelfportret of een video maken? Dan kan je eenvoudig overschakelen naar de 1,9-megapixel camera. Met de Burst shot-functie kan je een hele fotoreportage maken. Met een druk op de knop kan je maar liefst 20 foto's achter elkaar maken. Via de Best photo-functie kan je je allermooiste foto’s selecteren.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De Samsung Galaxy 3 maakt gebruik van de bekende netwerken GSM 900, 1800 en 1900. Dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning kan je met dit toestel snel internetten. Zoals bij de meeste smartphones kun je met de Galaxy S3 gewoon sms en mms berichten versturen en ontvangen. Verder beschikt deze smartphone over een zeer goed werkende emailondersteuning, zodat je ook gewoon je e-mails kunt lezen. Je kunt kiezen uit verschillende polyfone of mp3 beltonen. De telefoon wordt geleverd met een 16 MB internet geheugen. Natuurlijk bevat dit toestel ook de bekende standaard uitrustingen als Bluetooth, WiFi en een VideoOut aansluiting. Met een USB kan je je telefoongegevens ook weer makkelijk op je PC opslaan.

Multimedia

Op multimedia-gebied heeft dit Samsung model een verbetering ondergaan. Dankzij Android ondersteunt dit toestel een breed scala aan bestandsformaten. Afbeeldingsformaten, zoals JPEG, GIF, BMP en PNG worden goed op het scherm weergegeven. Verder worden bestanden als AAC, AAC+, WAV EN MP3-bestanden probleemloos afgespeeld. De standaard videospeler ondersteunt H.263, H.264 AVC en MPEG4. Het aantal ondersteunende bestandsformaten kun je nog uitbreiden door een andere video-of muziekspeler op je smartphone te installeren.

advertentie