Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Review HTC telefoons en smartphones

Review HTC Butterfly

De HTC Butterfly is een prachtige smartphone met een 5-inch Full HD Super LCD3 touchscreen. Dit toestel werkt op het besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean. Je kunt hier dus lekker snel mee internetten. De Butterfly is voorzien van twee camera’s. De frontcamera kan je ook goed als webcam gebruiken, zodat je kunt facetimen. Deze smartphone heeft ook een geïntegreerde Beats-audio technologie. Hierdoor klinkt alles erg duidelijk. Verder heeft de Butterfly ook de Google Now toepassing, waarmee je wordt geïnformeerd over het actuele weer en de verkeersinformatie. Je kunt alle populaire apps op dit toestel installeren. Dit kan je doen via Google Play. Daarnaast heeft deze telefoon nog WiFi en Bluetooth. De Butterfly is verkrijgbaar in rood en zwart.HTC Butterfly
- HTC Butterfly

Afmetingen/ scherm en bediening

De HTC Butterfly Android heeft een gewicht van 140 gram en is 14,3 x 7,1 x 0,9 centimeter groot. De bediening verloopt via het touchscreen. Het Super LCD3 Kleurenscherm beschikt over TFT technologie. Een van de meest gebruikte en beste technieken van dit moment. Hiermee kan je het scherm ook nog duidelijk zien in fel licht. Het beeldscherm is bovendien voorzien van zeer krasbestendig Gorilla Glass. Je scherm zal dus niet snel kapot gaan. De camerafunctionaliteiten van dit toestel zijn erg bijzonder. De Butterfly heeft twee ingebouwde camera’s. Met de 8.0 megapixel hoofdcamera kan je foto’s en videofilmpjes maken. De 2.1 megapixel frontcamera kan je gebruiken voor videocalls. De hoofdcamera heeft een flitser, zodat je ook foto’s kunt maken in het donker. Ook heeft deze camera een ultragroothoeklens. Verder is de camera voorzien van VideoPic, een continu-modus, een slow motion-modus, videostabilisatie en Smart Flash. Deze kan je gebruiken als je veel mensen op een foto wilt plaatsen. Dankzij de automatische timer kan je met de frontcamera heel eenvoudig een zelfportret maken.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De Butterfly van HTC ondersteunt haast alle bekende netwerken. Je bent dus overal bereikbaar. Dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning kan je snel internetten. Met dit toestel kan je allerlei berichten, zoals sms- en mm’s-Versturen en ontvangen. Tot de standaarduitrusting behoren natuurlijk ook een trilalarm en polyfone of mp3 beltonen. Dit toestel heeft 16GB intern flash geheugen en een 2GB ram geheugen. Mocht je het geheugen willen uitbreiden, dan is dit mogelijk met een micro SD-kaart. Met een USB stick kan je data overzetten van en naar je pc of laptop. Zo raak je belangrijke gegevens nooit snel kwijt.

Multimedia

Met de HTC Butterfly kan je diverse audio- en videoformaten afspelen, zoals AAC+, WAV en MP3. De bestanden kan je vrijwel direct afspelen. Je hoeft ze dus niet eerst te converteren. Ook populaire afbeeldingsformaten als JPPG, PNG of BMP kun je zonder moeite snel even bekijken. Als je en bestand wilt openen dat niet wordt ondersteund door de Butterfly dan kan je via Google Play een andere speler downloaden.

(advertentie)