Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Review HTC telefoons en smartphones

Review HTC Titan

De HTC Titan smartphone draait op het nieuwe besturingssysteem Windows Phone 7 Mango. Hiermee zijn Internet Explorer 9, Twitter en Facebook geïntegreerd. Dit toestel beschikt over een groot Super LCD display met touchscreen. Het bijzondere aan dit toestel is, dat je eenvoudig kunt schakelen tussen Facebook, SMS, MSN en Twitter. De populaire apps, zoals Angry Birds en Whatsapp zijn verkrijgbaar in de Windows Phone Marketplace. De HTC Titan is zowel voor privé als zakelijke doeleinden goed te gebruiken. Deze smartphone is voorzien van Office Mobile, waarmee je Word, PowerPoint en Excel bestanden snel kunt openen en bewerken. De HTC Titan is verkrijgbaar in het zwart.HTC titan
- HTC Titan

Afmetingen/ scherm en bediening

Deze Mango-smartphone beschikt over een groot scherm van 4,7 inch en heeft een gewicht van 160 gram. De afmetingen van dit toestel bedragen 13,20 x 7,10 x 1,00 centimeter. Net als de andere HTC-modellen, is ook deze smartphone makkelijk te bedienen via het touchscreen. De Titan is voorzien van een Super LCD kleurenscherm, waardoor alles ook goed zichtbaar is in fel licht. Het scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Ook op foto- en videogebied biedt deze HTC een prima prestatie. Met de camera van 8 megapixel en een Led flitser kan je zonder problemen scherpe foto’s maken. Met de ingebouwde HD videorecorder kan je weer gebeurtenissen filmen. Voor videocalls schakel je over naar de 1.3 megapixel webcam.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

Ook deze smartphone van HTC ondersteunt GSM-netwerken als 900, 1800 en 1900. Dankzij Mango 7 en WiFi kan je uitstekend internetten met deze telefoon. De webpagina’s worden snel geladen. Met dit toestel blijf je altijd goed bereikbaar voor iedereen. Zo behoren SMS en MMS tot de standaard mogelijkheden, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van Whatsapp of MSN. De HTC Titan beschikt over een Bluetooth-ondersteuning. Hierdoor kan je gemakkelijk een apparaat aan je smartphone koppelen. De Titan heeft een flash geheugen van 16GB. Als je dit te weinig vindt, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een Micro SD-kaart. Ook kan je data overzetten naar je pc.

Multimedia

Met de HTC Titan kan je een breed scala aan video- en muziekbestanden afspelen. Ook kan je hiermee tal van afbeeldingsformaten openen, zoals JPG, BMP en PNG. Als je een bestand wilt openen dat niet ondersteund wordt, dan is het ook mogelijk om een andere speler te installeren.

(advertentie)