Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Review HTC telefoons en smartphones

Review HTC First

Met de HTC First heeft HTC de eerste smartphone op de markt gebracht met de nieuwe Facebook Home-interface. Als je op het startscherm klikt dan zie je al gelijk alle feeds van nieuwe foto’s en berichten die je Facebook-vrienden hebben geplaatst. Via Instant Updates & Alerts krijg je vrijwel direct notificaties van gemiste oproepen, sms’jes, events en Facebook-updates op je startscherm. Dankzij de Chat Heads-optie kan je ook nog eens tegelijkertijd chatten met je Facebook-contacten en een app gebruiken. Deze high-end smartphone is verkrijgbaar in vier kleuren; wit, rood, blauw en zwart.HTC First
- HTC First

Afmetingen/ scherm en bediening

Met een gewicht van 124 gram en afmetingen van 12,6 x 6,5 x 0,9 centimeter, ligt de HTC First lekker in de hand. Het is een echte Facebook Home telefoon. Alle updates en meldingen zie je meteen in je scherm staan. Zoals je gewend bent van andere HTC modellen bedien je deze ook via het touchscreen. De display is groot en dankzij Android 4.1 Jelly Bean kan je de HTC First optimaal bedienen. Het Super LCD3 kleurenscherm van 4.3 inch heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Hierdoor kan je foto’s of video’s haarscherp zien. De HTC First beschikt over twee ingebouwde camera’s. Met de hoofdcamera, van 5.0 megapixel, kan je foto’s maken en video’s opnemen van een uitstekende kwaliteit. Dankzij de flitser kan je moeiteloos foto’s maken in het donker. De frontcamera is weer ideaal voor videocalls met je vrienden of familie.

Bel- & datafuncties / geheugen en connectiviteit

De HTC First is een innovatieve smartphone, waardoor je kunt bellen met alle bekende GSM netwerken. Dankzij de 4G ondersteuning kan je supersnel internetten. Hiermee behoort ook streaming video tot een van de mogelijkheden. Met deze smartphone kan verschillende typen berichten versturen, zoals sms en mms berichten. Dit toestel beschikt over tal van beltonen. Voor elke type bericht of telefoontje kun je dus een andere beltoon kiezen. Deze smartphone heeft een standaard intern geheugen van 16 GB. Met een Micro SD-geheugenkaart kun je het geheugen ook nog verder uitbreiden. De HTC First beschikt over een slot om dit te doen. Met een USB stick kan je je data overzetten naar je pc of laptop. Verder is dit toestel voorzien van Bluetooth en WiFi.

Multimedia

Vanzelfsprekend ondersteunt de HTC First een breed scala aan bestandsformaten. Op videogebied kan je bestandsformaten als H.263, H.264 AVC en MPE4G moeiteloos bekijken. Daarnaast speel je muziekbestanden van formaten als AAC, AAC+, WAV en MP3 zonder converteren af. Afbeeldingsformaten als JPEG, GIF, BMP en PNG zijn makkelijk te bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om het aantal ondersteunende bestandsformaten nog verder uit te breiden. Dit kan je doen door een andere muziek- of videospeler te installeren.

(advertentie)