Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Kosten van mobiel internet

Kosten mobiel internettenWe willen in Nederland natuurlijk zo goedkoop mogelijk internetten. Ook mobiel internet moet steeds goedkoper, maar dat is een wens van de consument. De bedrijven denken daar wel anders over. Bedrijven zien namelijk hun omzet zakken wat betreft het bellen en het sms-en. Dat wordt dus steeds goedkoper gemaakt, ze willen mensen verleiden dat nog steeds te gebruiken. Het is een poging een stervend verdienmodel te reanimeren. Tevergeefs, want internet is zo toegankelijk en laagdrempelig voor een ieder dat je niet meer zonder kunt. Communiceren gaat via internet, we leven op het internet. Wat de kosten zijn is afhankelijk van het abonnement dat je afsluit, wat de voorwaarden zijn van je provider en waar je je begeeft wanneer je het mobiele internet gebruikt.

Hoe bepaal je de kosten van mobiel internet

1. Hoe hoog wil je je datalimiet hebben? Afhankelijk van de hoogte van dit limiet betaal je meer of minder. Daarnaast hangt het ook nog af bij welke provider je zit. Het is dus op z’n minst aan te raden dit te vergelijken bij de diverse providers.
2. Hoe snel wil je dat je internet is? Afhankelijk van de gewenste maximale snelheid betaal je meer of minder. En ook hier geldt weer dat de prijzen fluctueren tussen de verschillende providers. Vergelijken is raadzaam.
3. Wat zijn de voorwaarden omtrent internetten buiten je bundel? Met andere woorden, hoeveel moet je betalen per MB wanneer je buiten je bundel internet? De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het verbruik en ook de prijs per MB verschilt per provider. Ook hier is vergelijken weer een slimme zet. Zoals je al wel in de gaten hebt zijn de kosten voor mobiel internet hier niet zo 1,2,3 op te sommen. Bij de een heb je al een abonnement van 25 euro per maand waar je 2GB datalimiet en 7.2mb/ps snelheid geniet. Terwijl je bij een ander ditzelfde kunt realiseren voor 20 of soms 30 euro. Lees alle voorwaarden goed door en vergelijk de prijs in verhouding met het datalimiet en de snelheid. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken die bij jou en je budget past. Succes!

Dossier Mobiel Internet:

(advertentie)