Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Mobiel internet op je telefoon

Internet op je telefoonDe smartphone, niet meer weg te denken uit de samenleving. Er zijn er dan ook niet voor niets al meer dan 5,5 miljoen geregistreerd in Nederland. Een e-mailtje lezen in de trein, een tweetje versturen vanaf het koffiehuis en even de status bijwerken op Facebook. Het is een dagelijkse bezigheid geworden voor de meeste mensen in Nederland. Tegenwoordig zijn de abonnementen dusdanig ingedeeld dat we net genoeg kunnen bellen en sms-en en zijn meer gericht op internetten. Mobiel internet op de telefoon is iets dat de meeste mensen van vandaag de dag bezighoudt. Althans, in Nederland. Er zijn natuurlijk nog andere belangrijke kwesties waar we onze aandacht aan wenden, maar wat moeten we tegenwoordig nog zónder internet op onze telefoons?

De voors en de tegens van internet op je telefoon

Wat zijn de voordelen van mobiel internet op de telefoon?
1. Je kunt overal gemakkelijk communiceren met je vrienden, familie en collega’s.
2. Je hebt altijd toegang tot je e-mail waardoor je altijd op de hoogte bent en kunt blijven.
3. Je kunt via het internet veelvoudig het nieuws opzoeken en zeer actueel op de hoogte blijven alle laatste gebeurtenissen van élk gewenst evenement.
Wat zijn de nadelen van mobiel internet op de telefoon?
1. Je hebt minder aandacht voor je omgeving, je bent geneigd altijd de wereld op te zoeken die aan je voeten ligt.
2. De accu van de batterij gaat veel sneller leeg wanneer je constant op internet bent. Hierdoor ben je beperkt bereikbaar, de telefoon ligt immers veelvoudig aan de lader.

Waarop letten bij vergelijken telefoons met internet

1. Hoe liggen de verhoudingen tussen bellen, sms-en, internet en de prijs? Hoeveel belminuten heb je, hoeveel sms-jes en hoe intensief kun je gebruikmaken van het internet?
2. Krijg je een toestel erbij of moet je zelf een toestel kopen? In dat laatste geval kun je het beste gaan voor een sim-only abonnement. Dan krijg je alleen een simkaart waar dan het abonnement aan gekoppeld is.
3. In hoeverre verschilt de prijs per provider en waar krijg je de meeste voordelen?

Aan de hand van bovenstaande punten kun je bekijken welk abonnement het beste bij je past. Geheel op eigen tempo en geheel volgens eigen wensen en eisen.

Dossier Mobiel Internet:

(advertentie)