Advertentie


Mobiele telefoons


Mobiele telefoon Top 5

Mobiele zaken

Simonly mobiel internet

Sim only mobiel internet Sim only kennen we al van de telefoon natuurlijk en net zoals het prepaid verhaal gaat ook het sim only verhaal verschuiven naar mobiel internet. Want je hebt niet altijd nieuw apparatuur nodig en het is ook niet altijd verstandig om te doen. Niet per se voor de portemonnee, maar ook het milieu heeft eronder te lijden. Niet dat iedereen daar zo mee zit, maar of je motivatie nou het geld is of het milieu. Het is hoe dan ook voordelig voor alle betrokken partijen.

Voor wie is sim only mobiel internet?

Als je overweegt een sim only mobiel internet abonnement af te sluiten wil je natuurlijk weten of het voor jou is. Als je al over een laptop beschikt en over een usb-modem dan zou het al kunnen en ook als je een 3G tablet of een smartphone hebt zou een sim only abonnement een uitkomst kunnen zijn. Je hebt immers het product al, het enige dat je nog nodig hebt is de verbinding. Die kun je realiseren door het afsluiten van een dergelijk internet abonnement.

Voor en nadelen van simonly mobiel internet

Wat zijn de voordelen van sim only mobiel internet?
1. Je betaald een vast bedrag per maand voor een vaste bundel.
2. Je hebt alleen het kaartje nodig en een apparaat waar het kaartje in kan om op internet te kunnen.
3. Je betaald alléén voor het internet en verder niet voor gekoppelde apparaten die je eventueel zou krijgen bij het abonnement.
4. Vaak heb je te maken met een maandcontract die direct of na 12 maanden maandelijks opzegbaar is.

Wat zijn de nadelen van sim only mobiel internet?
1. De voorwaarden omtrent mobiel internet met sim only zijn anders. Die moet je even nagaan bij je provider. Het kan zijn dat je buiten je bundel duurder uit bent dan bij een vast mobiel internet abonnement. Andersom kan natuurlijk ook. Vooraf moet je dat even duidelijk hebben.
2. Het datalimiet is vaak anders en je betaald in verhouding vaak wat meer voor een sim only internet dan voor een vaste bundel.

Bovenstaande punten zijn punten die je mee kunt nemen in je besluit. Ga je voor een sim only abonnement of ga je voor een abonnement waar je ook een toestel bij krijgt? We kennen het principe al met bellen en sms-en, en nu is ook de toepassing met en in combinatie met internet mogelijk. Wat bij jou past en wat precies binnen jouw budget past is in dit artikel niet te vermelden. Daarvoor zul je het aanbod moeten vergelijken. Kijk dan naar de geboden snelheid, het datalimiet en wat het geheel kost. Wat krijg je er bij en wat kost het als je buiten je bundel gaat? Voorwaarden die je na moet gaan alvorens je overgaat tot afsluiten van het abonnement. Alleen dan kun je al het voordeel voor jezelf bepalen

Dossier Mobiel Internet:

(advertentie)